GOEDE GESPREKKEN

Kennis en ervaring delen

Wij organiseren regelmatig Goede Gesprekken: bijeenkomsten rondom een actueel thema. In een klein gezelschap bieden wij de gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis en ervaringen te delen. Ben je benieuwd naar een impressie van het Goede Gesprek over Veranderen zonder stress, klik dan hier.

Goed Gesprek

Moeiteloos samenwerken; dat moment van lichtheid waarin alles samenvalt en je voorbij oordeel en historie kunt werken met de ander. Of die knoop in je maag als je toch op tafel legt wat je al een tijdje denkt. Ongemakkelijk en niet leuk, maar ook hoe je zo achteraf bezien een impasse wist te doorbreken. Of die lelijke uitspraak, die eruit schoot, maar die wel precies raakte wat er speelde.

Leid jij een projectteam samen met je counterpart en wil je graag ervaringen uitwisselen over het laten groeien van vertrouwen en flow in jullie project? Samen met andere duo-leiders van nog 4 bouwopgaven kun je aanschuiven bij deze openhartige editie van ons Goede Gesprek. Een bijzondere opzet, aangezien je alleen als duo kunt aanschuiven. Als coaches blijven wij niet veilig aan de zijlijn. Ook wij delen deze middag onze eigen kwetsbare momenten en onze zoektocht naar onze rol en opgave in de bouw. Daarnaast delen we onze systemische coachbril met jullie, zodat je met een nieuw perspectief kunt kijken naar de dynamiek in je teamsysteem. Wie weet ontdek je nieuwe invalshoeken!

Wie, wanneer en waar? 

Voor wie:       Voor leiders van projectteams in de bouw. Let op: je kunt je alleen inschrijven als duo bij deze editie van het Goede Gesprek.   

Wanneer:       dinsdag 14 mei 2019, 16.00 – 20.00 uur

Waar:             Vroeg, Achterdijk 1 in Bunnik

Tijdens een Goed Gesprek kom je in een ontspannen setting in contact met een selecte en tegelijkertijd diverse groep van professionals (circa 10 deelnemers) die zich hard maken om de marktvisie in de praktijk te brengen. Wij geloven dat jullie veel van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en natuurlijk leveren wij daar ook een bijdrage aan.

We nodigen dit keer op persoonlijke titel uit maar mocht je het gevoel hebben, hier wil ik bij zijn stuur dan een mail naar petra.van.ravenhorst@motionconsult.nl.