GOEDE GESPREKKEN

Kennis en ervaring delen

Wij organiseren regelmatig Goede Gesprekken: bijeenkomsten rondom een actueel thema. In een klein gezelschap bieden wij de gelegenheid om in een ontspannen sfeer kennis en ervaringen te delen. . Ben je benieuwd naar een impressie van het Goede Gesprek over Veranderen zonder stress, klik dan hier.

Goed Gesprek

Op donderdag 20 september organiseren wij een Goed Gesprek over hoe je de Marktvisie in de praktijk kunt brengen.

“De marktvisie werkt in de praktijk! Elke dag merk ik dat het lukt om de leidende principes in de praktijk te brengen. Ik heb nog steeds wel eens een conflict, dat hoort nu eenmaal bij bouwen, maar ik ga er heel anders mee om. Bij tegenvallers en onverwachte situaties of gebeurtenissen kom ik altijd goed in gesprek en ik kijk samen met mijn counterpart wat het beste is voor beide partijen om het project succesvol te realiseren. Ik tref altijd een open houding aan. Ik kan écht zeggen dat ik net zo trots ben op wat we bouwen als hoe we bouwen.“

Zo ziet je werk er in 2025 uit. Fantastisch! Maar… de praktijk van vandaag is helaas nog niet zo. Dat merk je ook. Wij zien nog veel juridisch gedoe, interpretatieverschillen, onuitgesproken verwachtingen, niet gecheckte aannames, frustraties en voorzichtigheid in onderlinge communicatie. Kortom, wij zien dat er nog genoeg werk aan de winkel is!

Maak jij je hard om de marktvisie in de praktijk te brengen en deze verandering een succes te laten worden? Dan ben je van harte welkom bij ons Goede Gesprek op 20 september 2018. Het thema is:

‘De marktvisie, van intentie naar actie’


“Niemand kan er wat op tegen hebben!” schreef Maxime Verhagen onlangs. Wat maakt dan dat het niet altijd lukt? Welke oude patronen moeten worden opgeruimd? en Hoe doe je dat dan? Welke inzichten krijg je als je vanuit systemisch perspectief naar dit vraagstuk kijkt? En Welke interventies helpen dan wel en welk niet? Dat is wat wij in het goede gesprek met elkaar delen en waar wij jullie tips in willen meegeven.

Een Goed Gesprek

Tijdens een Goed Gesprek kom je in een ontspannen setting in contact met een selecte groep van professionals (circa 10 deelnemers). Wij geloven dat jullie veel van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en natuurlijk leveren wij daar ook een bijdrage aan.

Wie, wanneer en waar?

Voor wie: professionals in de bouw die bezig zich hard maken om de Marktvisie in de praktijk te brengen
Wanneer: donderdag 20 september 2018, 16.00 – 20.00 uur
Waar: op een locatie in het midden van het land

Jij komt toch ook?! 

 Wil je jouw ervaringen inbrengen en ben je nieuwsgierig naar die van anderen? Dan ben je van harte welkom! Natuurlijk laten wij je gezien het tijdstip niet met een lege maag vertrekken. We hebben voor dit Goede Gesprek 10 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan bij Inge Schimmel.

Wij kijken uit naar je komst!