TEAMCOACH EN CONSULTANT

Tanja Mars

Image

“Beweging creëren in mensen, tussen mensen, in teams en organisaties… daar kun je mij voor wakker maken. Als Organisatiepsycholoog ben ik gefascineerd door wat mens en organisatie – letterlijk – in gang zet en belemmert om vanuit hun talenten bij te dragen aan de doelstellingen van het team en de organisatie.
Als teamcoach werk ik geduldig, liefdevol scherp, concreet, met focus op de menselijke processen en gericht op het te bereiken doel. Vanuit mijn kennis en ervaring weet ik dat het inzichtelijk maken van functionele en disfunctionele gedragspatronen helpt om de rol die iemand inneemt binnen een team of organisatie effectief te richten op het gemeenschappelijk doel. Ik geniet ervan als een groep mensen van samen-werken ontwikkelt naar samenwerken en met meer bevlogenheid bijdraagt aan de gestelde doelen.”

> Stel een vraag aan Tanja