MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Ons team

Een team coachen is bijzonder, en soms bijzonder intiem. Dat vraagt om een open en veilig contact tussen het team en ons. Graag maken we alvast kennis door ons voor te stellen en te vertellen wat wij hebben met het thema ‘verbinding’.

Image

Ronald Jansen
“Ik kan verwonderd zitten genieten als een team ‘los gaat’, doordat er werkelijk verbinding ontstaat. Het is zo boeiend om te zien dat niet alleen het team daarvan profiteert, maar ook de individuen in dat team. Die ervaring gún ik teams echt.”

> bekijk het profiel van Ronald

Image

Mirjam Molenaar
“Ik ben geraakt als mensen ervoor kiezen om het échte contact aan te gaan en te delen wat ze op hun hart hebben. De bedding creëren die dat soort momenten tussen mensen mogelijk maakt, daarvoor kom ik mijn bed graag uit!”

> bekijk het profiel van Mirjam

Image

Tanja Mars
“Beweging creëren in mensen, tussen mensen, in teams en organisaties… daar kun je mij voor wakker maken. Als Organisatie-psycholoog ben ik gefascineerd door wat mens en organisatie – letterlijk – in gang zet en belemmert om vanuit hun talenten bij te dragen aan de doelstellingen van het team en de organisatie.”

> bekijk het profiel van Tanja

Image

Roland Broekhuizen
“Zaken in de kern met elkaar oplossen in plaats van half-bakken oplossingen, dat was en is de drijfveer.”

> bekijk het profiel van Roland