TEAMCOACHING

Teams helpen uitblinken

Wij helpen jou om jouw team of het team waar je verantwoordelijk voor bent, te laten uitblinken. Of er nou sprake is van een startend team, een team dat zijn doelen niet haalt, een team dat voor een enorme uitdaging staat of een team waarbij de samen­werking stroef verloopt, wij helpen jullie om door middel van teamcoa­ching de teamdoelstelling te bereiken. Het doel is: het team te laten uitblinken in hun gezamenlijke opdracht.

Dit doen we
Meestal start ons werk met een teamsessie om te reflecteren op de samenwerking, effectiviteit en om de ambitie te bepa­len. Ter voorbereiding hebben wij individuele intakegesprekken. Na de teamsessie gaat het team verder en ondersteunen wij in de praktijk; als het team aan het werk is, schuiven we aan. We observeren hoe het team werkt en communiceert en geven feedback over (in)effectieve patronen. Daarbij schromen wij niet om interventies te doen, zodat de samenwerking effectiever ver­loopt.

Metingen
Naast deze coaching in de praktijk staan wij periodiek stil bij de ontwikkeling van het team. We gebruiken metingen over de effectiviteit als input. Vanuit onze betrokkenheid houden we ook tussendoor contact met het team; vanuit belangstelling en nieuwsgierigheid stellen wij de vraag: ‘Hoe gaat het in het team?’.

Meer weten?
Wil je meer weten, neem dan contact met ons op. Gebruik de knop hieronder of neem telefonisch contact op: 033 • 463 33 76. Wil je horen van anderen wat het resultaat is van onze teamcoaching? Geen probleem. We brengen je graag in contact met referenties. Ook kun je bij de cases op onze website kijken.

Ik wil meer weten over teamcoaching

Bel 033 463 33 76 of

Stuur een mail

Ontwikkel zelf teams die uitblinken

Meer weten